آنالیز

پودرماهی تولیدی این مجتمع از نظر کلی به ۳ نوع پودرماهی جنوب که اختصاصا در شرکت پودرماهب جنوب و پودرماهی تر شامل ساردین و میکتوپیده که در شرکت پودرماهی گنو تولید میشود تقسیم میشود که آنالیز آن به شرح زیر میباشد .

پودرماهی جنوب

پروتیین :       50الی۵۴  ,      چربی:          12+_2          ,        رطوبت: ۸الی۱۰          ,  TVN        <  140

 

 

 images (5)

 

 

 

 

پودرماهی تر  خود  به انواع ” پودرماهی ساردین ” پودرماهی متو ” پودرماهی میکتوپیده(فانوس ماهی) ” در این کارخانهتولید میشود که آنالیز تقریبی آن به شرح زیر میباشد

 

 

indexثیث

 

 

 

 

 

 

پودرماهی تر

پروتیین :      60الی۶۴  ,      چربی:         6 الی۱۲              ,        رطوبت: ۶الی۸              ,  TVN        <  140

 

 

 

پودرماهی میکتوپیده( فانوس ماهیان):

 

پروتیین :۶۵- ۶۹ و چربی : > 8 و رطوبت : ۶ وTVN: > 120

 

پودرماهی گنو

 

بازدیدها: 2538

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تولیدکننده پودرماهی خالص

رفتن به نوار ابزار