پودر ماهی
خرید اینترنتی و عمده پودر ماهی با قیمت مناسب و بهترین کیفیت برای غذای آبزیان، دام و طیور



کارخانه تولید و فروش عمده پودرماهی در ایران

پودر ماهی
چیست؟
پودر ماهی (Fish meal) یکی از فراورده های ماهیان می باشد که سرشار از امگا 3، پروتئین و اسیدهای چرب می باشد. از پودر ماهی در تغدیه دام، پرندگان و طیور و همچنین آبزیان استفاده می کنند. این مخصول به علت پروتئین سرشار یکی از بهترین جایگزین ها برای کنجاله سویا در خوراک دام می باشد.
انواع پودر ماهی
پودرهای ماهی مختلف به دلیل تفاوت در نوع ساخت، ماهیان و اجزای سازنده متفاوت، دارای آنالیز متفاوتی هم هستند که قبل از خرید اینترنتی پودر ماهی باید به آن توجه کرد. گنوپودر تنوع خوبی در تولید انواع پودر ماهی دارد.



پودر ماهی چیست؟
ماهی ها و آبزیان دریایی، همواره جزو منابع سرشار و قوی پروتئین و امگا 3 بودند که در تغذیه نه فقط انسان ها، بلکه در خوراک دام، پرندگان و طیور و حتی آبزیان نیز حوضر داشتند. پودرماهی (به انگلیسی Fish Meal) یک محصول صنعتی و ترکیب غذایی است که طی روش مشخصی، تولید و نه فقط برای تغذیه انسان بلکه به عنوان مکمل غذایی در رژیم تغذیه گیاهان و جانداران استفاده می شود. پودر ماهی یا آرد ماهی، یک ترکیب مقوی و غنی از امگا 3، امگا 6 ، خاکستر، پروتئین و فسفر می باشد که بسته به نوع ماهی و مواد استفاده شده در تولید، آنالیز های متفاوتی (درصد خلوص متفاوتی) دارد. همچنین تفاوت در مواد اولیه، باعث تفاوت رنگ در محصول تولیدی نهایی می شود. تولید پودر ماهی یک فرآیند صنعتی دقیق است که هدف آن تبدیل ماهی تازه یا ضایعات ماهیگیری به محصولی پایدار و مغذی است
با توجه به قیمت مناسب، کیفیت بالا و همچنین پیشرفت هرروزه فناوری، از این محصول می توان استفاده های متفاوتی در صنایع مختلف و حتی صنایع جدیدتر کرد. در این صفحه به کاربردهای پودر ماهی، روش تهیه آن خواهیم پرداخت.
پودر ماهی چگونه تولید می شود : از دریا تا بستهبندی
1.دریافت و آماده سازی اولیه ماهی
در این مرحله، ماهی تازه یا ضایعات ماهی ها از کارخانه های تولید کنسرو ماهی یا از شیلات تحویل گرفته و پس از ورود به کارخانه، در قطعه حلزونی شکل، شستشو و ضدعفونی میشوند. سپس قطعهقطعه شده تا فرآیندهای بعدی مانند پخت با کیفیت بهتری انجام شود.
2.پخت اصولی مواد اولیه
دستگاه بالابر ماهی خردشده و محصولات را به دستگاه پخت هدایت کرده و دستگاه پخت، در دمای بالا (حدود 150-180 درجه) پخته میشود. این کار ضمن انعقاد پروتئینها و از بین بردن باکتریها، به جداسازی مؤثر چربی و آب کمک شایانی میکند.
3.جداسازی سهفاز: روغن، کیک پروتئینی و آب ماهی
در این مرحله ماهی پخته شده، تحت فشار قرار می گیرد تا روغن ماهی، آب ماهی و کیک جامد که پودر ماهی می باشد، از هم جدا شوند. این کیک ، پایه اصلی تولید پودر ماهی دامی است.
4.خشک کردن هوشمند
پودرماهی بیرون امده از مرحله قبل، همچنان به صورت کامل خشک نشده است. در این مرحله وارد دستگاه خشک کن شده و این مرحله برای ماندگاری بالا ضروری است. همچنین امکان خرید اینترنتی پودر ماهی را با خیال راحت فراهم می کند.
5.آسیاب کردن محصول
پس از مرحله خشک کردن، تنها مرحله آسیاب کردن و غربالگری آن باقی مانده است که توسط دستگاه صنعتی آسیاب پودر ماهی، به صورت پودر آسیاب شده و تنها مرحله کنترل کیفیت و البته بسته بندی باقی می ماند.
6.کنترل کیفیت
در نهایت پس از کنترل کیفیت توسط متخصصان و تایید آن، پودر ماهی تولید شده، بسته بندی می شود و برای ارسال برای شما عزیزان آماده می باشد.
قیمت پودر ماهی
قیمت این محصول به صورت میانگین به ازای هر یک کیلوگرم در بازه قیمتی 80,000 تومان تا 90,000 تومان می باشد که بسته به نوع محصول انتخابی، این قیمت متغیر است.
خرید اینترنتی پودر ماهی از گنوپودر
اگر به دنبال پودرماهی با کیفیت، استاندارد و محصولات متنوع برای استفاده در صنایع مختلف هستید، گنوپودر با بیش از 3 دهه سابقه همراه شماست. برای خرید آنلاین پودر ماهی، ارسال محصول تستی می توانید با شماره دفتر مرکزی تهران 02166576243 و شماره همراه 09121570878 تماس حاصل فرمایید.
قیمت هر کیلوگرم پودرماهی بستگی به نوع پودر، آنالیز و حجم آن متغیر است. اما حدودا بین هر کیلو
پاسخ