پودرماهی تولیدی این مجتمع از نظر کلی به ۳ نوع پودرماهی جنوب که اختصاصا در شرکت پودرماهی جنوب و پودرماهی تر شامل ساردین و میکتوپیده که در شرکت پودرماهی گنو تولید میشود تقسیم میشود که آنالیز آن به شرح زیر میباشد :
پودرماهی جنوب
پروتئین | ۵۰ الی ۵۴ |
چربی | ۱۲±۲ |
رطوبت | ۸ الی ۱۰ |
TVN | > ۱۴۰ |
پودرماهی تر
این پودر خود به انواع ” پودرماهی ساردین ” پودرماهی متو ” پودرماهی میکتوپیده( فانوس ماهی) ” در این کارخانه تولید میشود که آنالیز تقریبی آن به شرح زیر می باشد.
پروتئین | ۶۰ الی ۶۴ |
چربی | ۶ الی ۱۲ |
رطوبت | ۶ الی ۸ |
TVN | > ۱۴۰ |
پودرماهی میکتوپیده ( فانوس ماهیان):
پروتئین | ۶۵ الی ۶۹ |
چربی | > ۸ |
رطوبت | ۶ |
TVN | > ۱۲۰ |