پودرماهی تولیدی این مجتمع از نظر کلی به ۳ نوع پودرماهی جنوب که اختصاصا در شرکت پودرماهی جنوب و پودرماهی تر شامل ساردین و میکتوپیده که در شرکت پودرماهی گنو تولید میشود تقسیم میشود که آنالیز آن به شرح زیر میباشد :

پودرماهی جنوب

پروتئین۵۰ الی ۵۴
چربی۱۲±۲
رطوبت۸ الی ۱۰
TVN> ۱۴۰

 

پودرماهی تر

این پودر خود  به انواع ” پودرماهی ساردین ” پودرماهی متو ” پودرماهی میکتوپیده( فانوس ماهی) ” در این کارخانه تولید میشود که آنالیز تقریبی آن به شرح زیر می باشد.

پروتئین۶۰ الی ۶۴
چربی۶ الی ۱۲
رطوبت۶ الی ۸
TVN> ۱۴۰

پودرماهی میکتوپیده ( فانوس ماهیان):

پروتئین۶۵ الی ۶۹
چربی> ۸
رطوبت۶
TVN> ۱۲۰

۵/۵ - (۱ امتیاز)

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *