ویرایش کنید

درباره ما

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

اطلاعات تماس

 پرورش ماهی،از هزینه و سود تا مضرات و فواید آن

ماهی ها، آبزیان مهره داری هستند که نقش مهمی در چرخه طبیعت ایفا می کنند. این گروه که بزرگترین گروه مهره داران را تشکیل می دهند در هرنوع آبی جز آب خیلی شور و در هر عمقی می توانند زندگی کنند. ماهی ها، یکی از مهم ترین و غنی ترین منابع غذایی انسان را تشکیل می دهند. آبزیان به خاطر داشتن مقدار زیادی امگا ۳، چربی های غیر اشباع کم، مقادیر زیادی پروتئین و مواد معدنی و هضم پذیری راحت تر نسبت به گوشت قرمز، جایگاه ویژه ای در چرخه غذایی ما دارند. در سال ۱۳۹۹، ۱ میلیون و ۲۲۲ هزار تن تولیدات شیللاتی ایران بوده و این نقش مهم این آبزیان را در کشور نشان می دهد. با گنوپودر، همراه باشید تا با هم درباره هزینه و سود پرورش ماهی، وسایل و تجهیزات مورد نیاز، سرمایه مورد نیاز و غذای پرورش ماهی و قیمت پودرماهی بیشتر بدانیم. این مقاله بزودی بروزرسانی می شود. حالا سوال اینجاست! چرا پرورش ماهی شغل مناسب و پولسازی در ایران است؟!

سوال اینجاست! چرا پرورش ماهی در ایران؟

ایران کشور کم آبی است، یعنی هم دسترسی کمی به منابع آبی دارد و هم کمبود منابع آب دارد. نیاز مردم ایران به استفاده بیشتر از آبزیان و ماهی ها، دلیل خوب دیگری برای ورود به این حرفه می باشد. چراکه مصرف ماهی و میگوی مردم ایران، متاسفانه یک سوم جهانی است و سالانه تنها ۱۳.۳ کیلوگرم است. در حالیکه مصرف ماهی مردم ایسلند، طبق گزارش سال ۲۰۱۷ (در رتبه اول جهانی) سالانه ۹۰ کیلوگرم، کانادا و آمریکا ۲۲ کیلوگرم بوده است. با اینکه ایران در وسط جدول رتبه بندی مصرف ماهی و آبزیان در جهان قرار میگیرد و این موقعیتی خوبی برای ورود به این کار است.

هزینه ها و سرمایه مورد نیاز پرورش ماهی

از نظر مالی، این کار به سرمایه آنچنانی نیاز ندارد. به گفته مهدی شکوری،مدیر کل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران در سال ۱۳۹۸ ، شما به ۳۵ میلیون تومان سرمایه اولیه برای تولید ۱ تن ماهی نیاز دارید. اما با یک حساب و کتاب سرانگشتی میتونید سرمایه مورد نیاز پرورش ماهی رو در سال ۱۴۰۱ به دست بیارید.

هزینه پرورش ماهی چقدر است؟

هزینه پرورش ماهی بستگی به میزان تولید و پرورش شما دارد. هرچقدر مقیاس کار بزرگتر باشد، هزینه هم به مراتب بیشتر خواهد شد. بر اساس قیمت سال ۱۳۹۸ که ۳۵ میلیون تومان به ازای هر تن بوده ، در سال ۱۴۰۱، ۱۰۰ میلیون تومان تخمین زده می شود.

آیا پرورش ماهی شغل پول سازی است؟

میتوان گفت بله! به خاطر دو دلیل . یک اینکه ایران کشور کم ابی است و می توان با این کار از اقتصاد کشور هم حمایت کرد. دو، نیاز مردم به مصرف بیشتر ابزیان و غذاهای دریایی فرصت خیلی خوبی رو فراهم کرده.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *